Meghívó - XXV. Akadémiai Nap 2018. szeptember 26.

2018. szeptember 26-án, szerdán rendezi - az intézmény névadójának születési évfordulóján - a győri felsőoktatás, tudományos élet nagy hagyományú ünnepi eseményét, a XXV. Akadémiai Napot a Széchenyi István Egyetem.

Az Új Tudástér aulájában 10 órakor kezdődik a Szenátus ünnepi ülése. A Rektor beszéde után köszöntők hangoznak el. Tiszteletbeli doktorokat, címzetes egyetemi professzort, PhD doktorokat és habilitáltakat avatnak. Átadják az Egyetem közösségének legnagyobb elismerését, a Pro Universitate Díjakat, a dr. Hegedűs Gyula Tudományos Ösztöndíjakat. Arany- és gyémántdiplomás zenetanárokat köszöntenek, méltatják a nyugdíjba vonuló egyetemi kollégák értékteremtő életútját.

15 órakor kezdődik a hazai egyetemek művészeti karainak XIII. Győri Egyetemi Fesztiválja, amelyen a legkiválóbb oktató koncertművészek szerepelnek. Az Akadémiai Nap hagyományos esti, 19 órakor kezdődő hangversenyén a Győr Symphonic Band szerepel. A két zenei esemény helyszíne az Egyetemi Hangversenyterem (egykori zsinagóga, 9025 Győr, Kossuth L. u. 5.).

 

Kapcsolat

Széchenyi István Egyetem
Regionális- és Gazdaságtudományi Doktori Iskola
Cím: 9026 Győr, Egyetem tér 1.

Regionális Tudományi Program
Tel.: + 36 (96) 503-400/3200
E-mail: titkarsag.rgdi@sze.hu
Honlap: https://rgdi.sze.hu/

Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Program (angol nyelvű)
Tel.: + 36 (96) 503-400/3831
E-mail: szeeds@sze.hu
Honlap: http://szeedsm.eu/