Kapcsolat

Széchenyi István Egyetem
Regionális- és Gazdaságtudományi Doktori Iskola
Cím: 9026 Győr, Egyetem tér 1.

Regionális Tudományi Program
Tel.: + 36 (96) 503-400/3200
E-mail: titkarsag.rgdi@sze.hu
Honlap: https://rgdi.sze.hu/

Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Program (angol nyelvű)
Tel.: + 36 (96) 503-400/3831
E-mail: szeeds@sze.hu
Honlap: http://szeeds.sze.hu/

Hírek

Komplex vizsga felhívás 2024. június

A komplex vizsga követelményeit, tudnivalóit itt lehet letölteni.

A jelentkezési lap elérhetősége: https://rgdi.sze.hu/komplex-vizsga-jelentkezes

A komplex vizsga tantárgyai és tételsorai: http://rgdi.sze.hu/komplex-vizsga-tetelsorok

Jelentkezési határidő: 2024. április 30. 15:00

Pótfelvételi felhívás 2023/2024

Pótfelvételi felhívás 2023/2024

A Regionális- és Gazdaságtudományi Doktori Iskola 2023/24-es tanévre szóló pótfelvételi felhívása, és a jelentkezés menete itt érhető el.

Jelentkezési határidő: 2023. augusztus 7.

A felvételi elbeszélgetések időpontja: 2023. augusztus 28.
Helyszín: Széchenyi István Egyetem, Új Tudástér épület 230-as terem (9026 Győr, Egyetem tér 1.)

Kooperatív Doktori Program Nemzetvédelmi Alprogram - Pályázati felhívás

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (a továbbiakban: NKFI Hivatal) útján meghirdette a Kooperatív Doktori Program Nemzetvédelmi Alprogram (a továbbiakban: NVKDP) 2021. évi pályázati felhívását.

Az NVKDP célja, hogy a nemzetstratégiai ágazatra fókuszálva célzottan támogassa a tudományos életutakat és a hazai kutatói utánpótlást, azokat a fiatalokat, akik szakmai ismereteiket a legfrissebb tudományos kutatási eredményekkel kívánják gyarapítani, és elkötelezettek tudásuk nemzetvédelmi területen való hasznosításában. Ezen megfogalmazott cél elérése érdekében az NVKDP-ben részt vevő doktori hallgatók vállalati együttműködésben, a felsőoktatási doktori iskolák intézményes keretei között dolgozzák fel témájukat.

 

Pályázatot azon doktori hallgatói jogviszonyban álló hallgatók nyújthatnak be, akik a pályázat benyújtásáig a komplex vizsgát még nem teljesítették, illetve azok, akik doktori tanulmányaikat a 2021/2022-es tanévben kezdik meg és vállalják, hogy az ösztöndíjas jogviszony ideje alatt végig, folyamatosan aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek. Mindemellett lényeges, hogy az NVKDP ösztöndíjas jogviszony időszaka alatt a hallgatóknak az általuk választott partnerszervezetnél rendelkezniük kell munkaviszonnyal vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonnyal, amelyért díjazásra jogosultak.

 

Az NVKDP pályázati felhívását, valamint a letölthető pályázati dokumentumokat az érdeklődők az NKFI Hivatal honlapján, az alábbi linken érhetik el: https://nkfih.gov.hu/palyazoknak/nkfi-alap/kooperativ-doktori-program-nemzetvedelmi-alprogram-nvkdp-2021/palyazati-kiiras

A hallgatók pályázatukat a https://kfivelemeny.nkfih.gov.hu felületen tudják benyújtani.

Az NVKDP-re való jelentkezésre 2021. október 14., 12:00 óráig van lehetőség.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy azon hallgatók, akik nemzetvédelmi témában pályázatot nyújtottak be a Kooperatív Doktori Program 2021. évi kiírására, pályázatukat az NVKDP-re is beadhatják. A pályázás során ugyanakkor nyilatkozniuk kell arról, hogy az NVKDP ösztöndíj elnyerése esetén a KDP-re benyújtott pályázatukat visszavonják.

 

Az érdeklődő hallgatók, kérjük jelezzék pályázati szándékukat a kdp@sze.hu e-mail-címen, ahol segítséget nyújtunk a felsőoktatási intézmény szándéknyilatkozata rektor általi aláíratásának ügyintézésében.